ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ΕΥΩΔΙΑ είναι μια επιχείρηση, αποτελούμενη από μια μικρή ομάδα παραγωγών, που ειδικεύεται από το 2013 στην πιστοποιημένη βιολογική καλλιέργεια αρωματικών φυτών και  βοτάνων.Καλλιεργούμε  δέκα διαφορετικά είδη βοτάνων με αγάπη και μεράκι, σύμφωνα με τα βιολογικά πρότυπα, ακολουθώντας τις οδηγίες των ορθών γεωργικών πρακτικών και χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό.

Η διαδικασία της ξήρανσης βοτάνων γίνεται με φυσικό τρόπο, που διατηρεί ανέπαφες τις ιδιότητες, το άρωμα και το χρώμα των βοτάνων.

Η πρώτη επιλογή της ΕΥΩΔΙΑΣ ήταν να μην κάνει μια παραγωγή για την αγορά "χονδρικής", αλλά να εστιάζει στον τελικό καταναλωτή, να εξασφαλίσει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, σε συνδυασμό με την ποικιλία .

Παράγουμε φασκόμηλο, ρίγανη, μελισσόχορτο, θυμάρι, δεντρολίβανο, σπαθόχορτο , μέντα, φλισκούνι, δυόσμο, λεβάντα και δενδρολίβανο.

Σκοπός μας είναι να μεγαλώσει η γκάμα των προϊόντων μας σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού.

Η καρδιά της παραγωγής βρίσκεται  στο  αγρόκτημα του ΘΟΛΟΥ, περίπου 25 χιλιόμετρα ανατολικά  από την πόλη των Σερρών, που με την εύφορη γη και το ηλιόλουστο κλίμα που δημιουργεί ένα ιδιαίτερο μικροκλίμα, προσφέρει για τις καλλιέργειες τις καλύτερες συνθήκες για μια πλούσια παραγωγή  και εγγυάται ένα ιδιαίτερο πλούτο των αιθέριων ελαίων των βοτάνων .

Photo 1
Photo 2
Photo 3